Duizend en een smaaknuances

Onze speculaas wordt naar keuze verrijkt met karakteristieke kruiden uit het Zuiden, het Zuidoosten en het Oosten. Exotische specerijen van topkwaliteit veredelen onze gelauwerde traditie en maken ontelbare smaaknuances mogelijk.

Aan u en uw klanten de keuze!
Kaneel, koriander, gember, nootmuskaat, kruidnagel, kardemon, vanille, foelie, piment, …

Profiteren van het jeugdig enthousiasme met de voordelen van gedeelde ervaring door overlevering!

Maison Biscuit d'Or werd opgericht in 1996 als artisanaal bedrijf. De recepten die gebruikt worden zijn van grootvader Leopold en maken je deelgenoot van onze familietraditie sinds 1908. De lokale, warme bakkerij is ondertussen uitgegroeid tot een middelgrote onderneming die ecologisch verantwoordelijk handelt en een duurzaam evenwicht tussen maximalisatie en optimalisatie nastreeft. Maison Biscuit d'Or eert een sterke Belgische baktraditie en hanteert louter kwalitatieve basisingrediënten.